Aktuellt

Privatklass

Är du intresserad av att fördjupa dig inom Yoga? Det kan vara att du har ett problemområde i kroppen som du vill jobba, har du svårt att utföra alla positioner eller vill du förstå positionerna bättre?

Yoga har blivit enormt populärt under de senaste åren. Det finns många olika inriktningar inom Yoga och vi som Yogalärare har olika kunskap och bakgrund.

Jag har undervisat mycket i grupp och tycker det är en bra undervisningsform, men det kräver ganska stor kunskap av deltagaren för att det skall bli bra. Om man verkligen vill utvecklas så är jag av åsikten att man måste få mycket mer personlig guidning.

Jag håller därför privatklasser med dem som vill fördjupa sig ytterligare och erbjuder just nu ett paketpris om 10 tillfällen.

I detta ingår en kostnadsfri introduktion där du oh jag tillsammans ser vad du vill och har för mål med denna resan. Du kommer därefter få 10 klasser, där vi jobbar med Yogaövningar och andningsövningar. Jag väver alltid in anatomisk och fysiologisk kunskap ihop med det andliga perspektivet, eftersom vi är en holistisk varelse där ingenting är en enskild enhet utan allting är en helhet. En fysisk blockering kan vara muskler men den kanske kommer ur en fysiologisk obalans eller en känslomässig blockering.

Du kommer få verktyg och program för att kunna praktisera hemma.

PRIS: 9500:-

10 klasser à 75 min, hemprogram, kostnadsfritt uppstartsmöte 1-2 h.

Mitt förslag är att vi ses 1 gång i veckan under 10 veckor men givetvis kommer vi fram till ett upplägg som fungerar för dig